Botjes

Wij hebben een aantal Botjes actief op de Server waar Chat2ALL eigenaar van is. Hier mag geen misbruik van gemaakt worden! Hier onder ziet u een overzicht van de Botjes. Lees eerst de inhoud van een Bot voordat u gebruik van gaat maken. Eigen Bot(jes) is niet toegestaan!


Chat2ALL

Chat2ALL Bot is verplicht in alle chatkamers op onze server en moet vast gezet worden als admin (&) rechten. Deze Bot zorgt er voor dat het gezellig en netjes blijft in een chatkamer, ook monitoort en handhaaft indien de regels van Chat2ALL verbroken wordt. Hij logt en beschermt de scroll. Indien u dit niet wenst gelieve de server NU te verlaten.

Chat2ALL Bot houd ook de stats bij in alle chatkamers. Het is geen uitgebreide stats via html. Voorbeeld staat hier onder vermeld. De stats is op te roepen door !stats te typen, u moet wel operator (@) of hoger rechten hebben om deze te kunnen uitvoeren.

Voorbeeld: Chat2ALL Stats-Img


Elmo

Elmo is een Funbot. Om de commando’s op te roepen typt u !cmds. Elmo is ook voorzien van een Flood/Spam systeem, ieder chatter mag 1 commando in de 25 seconden uitvoeren, zo houden wij overzicht op de scroll en zo voorkomen wij flooden/spammen op de chat. Elmo is niet verplicht maar maakt het wel leuk en gezellig op de chat.


Grover

Grover is een welkom bot en zit momenteel in #Welkom chatkamer. Grover mag niet in andere chatkamers. Deze bot gaat nieuwkomers verwelkomen en uitleggen hoe u een nieuwe chatkamer kan registreren, een nicknaam registeren, een topic kan plaatsen etcetera.


Maggie

Maggie is een vervanging voor een Verzoeksysteem. Heeft u geen belangstelling voor een Verzoeksysteem maar u wilt wel dat chatters !brr, !vet en !fuif kunnen typen bij een mooi muziek plaatje? Dan kunt u gebruik maken van Maggie.


NewsBot

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en weer? Dan kunt u gebruik maken van NewsBot. Het is ook mogelijk om eigen script toe te voegen bijvoorbeeld het tonen van uw radio programmering.


AkaBot

Als u wenst mag er gebruik gemaakt worden van AkaBot om te kijken of een chatter meerdere namen gebruikt of dat er een clone aanwezig is. Hier voor is een Aka chatkamer voor aangemaakt. Alleen eigenaar van een chatkamer mag in Aka chatkamer geplaatst worden.