Chat2ALL bot

Chat2ALL bot

Deze bot is verplicht in elk chatkamer op Chat2ALL.

Chat2ALL Bot is voor veiligheid in jou chatkamer en om te kijken of de regels wordt nageleefd. Ook worden er logs gemaakt van elk chatkamer en niet om jullie in de gaten te houden maar meer om het leuk en gezellig te houden mocht er noodweer worden gemeld dan kunnen wij door de logs de situatie beoordelen en kijken of er maatregelen getroffen moeten worden. Heb je liever dit niet dan kan je beter de server verlaten.

Dat is natuurlijk niet alles wat Chat2ALL bot heeft, hij heeft bijvoorbeeld ook dit:

Stfu system dat is een systeem die een eigenaar van een room kan gebruiken bij vervelende chatter(s) om hun + voice voor even af te pakken. Dan kan de chatter(s) niet meer typen alleen nog lezen. Als je denkt dat een kickban iets te veel is kan je dus deze optie gebruiken. Om stfu system aan te zetten typ je !stfu aan. Om een chatter op de lijst te zetten typ je !stfu add .
BotServ is een server bot die van pas kan komen als er narigheid ontstaat en dat je bijvoorbeeld een chatter erop wijst om de chatkamer te verlaten maar geen gehoor aan geeft. Deze bot heeft de volgende opties:

!k!kb!ban!akick
Uitleg: !helpban
Geeft altijd een REDEN op anders zijn de hier boven genoemde commando’s niet geldig. Als er geen REDEN is opgegeven, is de kans groot dat een netadmin één van deze opties, welke ook gezet is, ongedaan wordt gemaakt.