Botjes

Chat2ALL Bot

Chat2ALL Bot is verplicht in elk chatkamer op Chat2ALL met Admin/Protect (&) rechten. Hij zorgt er voor dat het netjes en gezellig blijft in uw chatkamer en indien nodig wordt er gehandhaafd. Tevens logt hij alle kamers, zodat de NetAdmin’s alles kan na lezen als er bijvoorbeeld iets aan de hand is of was. Indien u dit niet wenst gelieve de server NU te verlaten. P.s. Bij een nieuwe chatkamer zorgt een NetAdmin dat de Bot in uw kamer geplaatst wordt, dit kan u zelf niet doen.


StatsBot

De bot dat statistieken bij houdt in uw chatkamer en deze zijn via een html op te vragen. U kunt al een kijkje nemen onder kopie Statistieken onder Chatten in het menu. Wilt u StatsBot ook in uw chatkamer? Dat kan! Typ: /invite StatsBot #chatkamer. Om een update uit te voeren dient u een NetAdmin te roepen.


Elmo

Elmo is een Funbot. Een leuke bot om uw chatkamer op te vrolijken met diverse commando’s. Ook deze bot heeft een flood/spam detector ingebouwd. elk commando mag dus maar 1 keer in de 25 seconde gebruikt worden, dit ivm onnodig flooding. Zo houden we een chatkamer schoon en netjes op de scroll. Om Elmo te laten joinen in uw chatkamer typ: /invite Elmo #chatkamer. Voor de commando’s typ u: !cmds.


Maggie

Maggie is een vervanging voor een verzoeksysteem. Er zijn chatters die geen verzoeksysteem willen maar wel een aantal commando’s willen gebruiken omdat ze een muziek nummer mooi vinden of juist niet. De volgende commando’s zijn op te roepen: !brr, !vet, !skip, en !fuif. Maggie is op te halen door: /invite Maggie #chatkamer te typen.


NewsBot

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, weer, cultuur, media en voetbal? Of wilt u uw eigen script erin hebben met bijvoorbeeld een radio programmering? Dat kan allemaal bij ons. Om NewsBot te laten joinen typ: /invite NewsBot #chatkamer. U moet alleen een NetAdmin roepen om de bot te activeren voor uw chatkamer.